Aki a balatonparton lakik, az talált már a parton, nádasban, el sodort gumimatracot, strandlabdát, vagy egyébb ilyen játékot?
Figyelt kérdés
Egyszer tőlünk is elsodort a szél egy labdát, át a túlpart felé. És kiváncsi lennék, hogy mi lesz az ilyen játékok sorsa.2012. nov. 1. 11:02
1/2 anonim válasza:
Hááát... Általában nem találják meg. Szétrohad a nádasban...
TALÁN: nádvágásnál megtalálják és megy a szemétbe
2/2 anonim válasza:
Én már találtam egy jó pár ilyen szél elsodorta matracot. Általában kopukkasztom és megy a szemétbe. Még egyszer egy gumi flamingó jött. A feje teljesen le volt engedve mert egy elszáradt nádszàl kiszúrta. Arra ráfeküdtem és még élveztem is magam alatt kiszúrni mindkét fő légkamráját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!