Miért veszi el a meleg vizet és a nyomást a zuhanyzóból, ha közben mosogatnak? Hogyan lehet ezt a problémát megoldani?
ez így van sajna..nálunk fordítva van...slozit ne húzd le mert leesik a nyomás...külön csatlakozó lenne a megoldás de panelban bajos...
1ébként milyen keresztmetszetű a cső?mert a fürdés mosogatás kombó nálunk simán megy...kicsi a keresztmetszet sztem
Mert a víz arra megy, amerre tud. Tehát emerre meg van nyitva a csap. Ha két helyen egyszerre van megnyitva, akkor értelem szerűen a két helyen fog folyni, fele-fele mennyiségben. Mivel csak fel mennyiségű melegvíz megy a fürdőszobába, az ugyanolyan mennyiségű hidegvízzel keveredve hidegebb végeredményt fog adni.
Igen, a megfelelő csőátmérővel lehet javítani a helyzeten, de teljesen nem küszöbölhető ki.
Pl az elágazási pontig vastagabb cső menjen, az elágazástól meg két vékonyabb. Így ha az egyik ágban elveszed a nyomást a vastag csőből, még marad annyi benne, hogy a másik vékonyabb ágat tudja táplálni.
Remélem érthetően írtam le.
Köszi a válaszokat.
Fél colos horganyzott cső van mindenhol.
Nekem bevált a termosztátos csaptelep:
Egy pillanat alatt beszabályoz és mindig a beállított hőmérsékletű vizet engedi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!