Melyik települést válasszam? (Bővebben lent! )
Bp. XV. kerületéből szeretnénk kiköltözni a férjemmel. Mindketten vidékiek vagyunk eredetileg, családi házból érkeztünk Budapestre egy társasházba. Az elmúlt 5 évben elegünk lett az állandó csatazajból, a szomszédok bútortologatásából, üvöltő zenéből, rohanó-ordító gyerekekből. Én a Xlll. kerületben dolgozom a 14-es villamos vonalán, a férjem Óbudán Aquincum környékén. Ő autóval jár, én tömegközlekedéssel (reggel, délután ő visz haza). Mit ajánlanátok ennek tükrében? Melyik településre, illetve annak mely részére lenne érdemes mennünk? Kizárólag családi ház vásárlásában gondolkodunk!
Köszönjük előre is :)
Tatabánya, Tata, Bicske, Szár, Tarján...
Én Tatabányán lakom és teljesen meg vagyok vele elégedve. Vannak pubok, éttermek, egy szórakozóhely, pláza, élményfürdő, gyönyörű színház, főiskola, fő tér. Jó kis hely ez! A főiskolát Pesten végeztem, mindennap bejártam. A vonaton töltött időm 45 perc volt, és még ugye onnan számolva x perc hogy beérjek a suliba. Szóval abszolút kibírható a vonat út, és az új piros vonat jár fel Pestre, ami kényelmes, télen meleg, nyáron hűvös, nem zakatol, csendes.
Tata pedig gyönyörű. Az "élővizek városa". Csodaszép kertes házak vannak ott!
Először furcsán hangzik, de olyan településre, ahonnan van Bp.re
kötött pályás közlekedés.....: vasút, HÉV.
Kérdezzétek meg bármelyik ingatlanost. Meg fogja erősíteni, hogy ahol
vasút van, ott magasabbak a házak árai is.
Ja, ez hülyeség? Van autótok?
Hány?
Jut külön minden családtagnak, gyerekeknek is?
Ritka kivételtől eltekintve dugó van minden irányból, ott a busz sem halad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!