Amikor ott laktam, a Duna-part környékét (Mecsettől/Thermal Hoteltől sétálni végig...) szerettem. Belelógtak a fák a vízbe, arra jött egy uszály - aztán partra vetette a kagylókat, héjakat, kavicsokat.
Főleg tavasz végén volt hangulatos, amikor nem sátorozott-bulizott-ugrándozott ott senki, legföljebb pár horgász mormogott.
Ez elég szubijektív, kinek mi a szép.
Említve volt Parkváros-Fenyves: Rosszabb, mint egy falu, utak botrányosak, járda nincsen, építészetileg totális össze-visszaság, szerintem kiábrándító.
Bár semmi pénzért nem laknék Érden (tárnoki vagyok), de az Alsó utcának, és a Felső utca külső szakaszának van hangulata...
az hogy a "szép" az nem azt jelenti, hogy "nincsenek cigók" meg lehet sétálni. Érd g*cire ronda. Az egész. És az ilyen házak sem szépek. Hanem g*cire rondák.
Olvasd el még egyszer, mit írtam, és értelmezd.
Nem minden része ocsmány Érdnek, de Parkváros-Fenyves (azaz az M7-en kívüli rész) kaotikus. Nővéremék ott laknak, így ismerem.
Jó persze attól függ a Fenyves melyik részén laksz.
Most pláne kaotikus a helyzet mert csatornafelújítások vannak és a létező összes utcát feltörték ami jó volt azt is és valószínű arra már nem lesz pénz,hogy rendbe hozzák,úgyhogy félünk :(
De szerintem van a fenyves résznek is szép része,a lőtér fele fent teljesen elég kopár viszont lejjebb ahol lekanyarodsz a sztrádáról és a shellnél balra mész ,kb 600 méterre feljebb egész kellems utcák vannak .
De való igaz szubjektív az egész,kinek a pap kinek a papné
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!