OBI kupon felhasználásának van valami trükkje?
Figyelt kérdés
Egy hőlégfúvót szeretnék venni és jól jönne a 15%-os kupon. Van valami trükk? Nincs olyan, hogy 3 terméket is meg kell vennem és egyszerre felhasználni mindhárom kupont? Vagy valami minimális ár? Az OBI weboldalán semmit nem írnak erről. Legalábbis nem találom.2012. okt. 15. 22:27
1/6 anonim válasza:
Nincs trükk és nincs minimális ár.....
2/6 Shai-Hulud válasza:
A trükk az, hogy idejében oda kell adni a pénztárosnak.
Mert ha későn adod oda (a vásárlás után) akkor már nem tudja beszámítani. Ezért akkor add oda neki, mikor a pénztárnál állsz!
Ne feledd, ez nagyon fontos!!!
3/6 anonim válasza:
Nincs trükkje
És nyomtathatsz annyi kupont ahányat akarsz,én csak 15%-osat használok fel.
Kell co riaasztó,ventis melegitő,és még pár dolog.Annyi a lényege hogy 1 kupon 1 termékre érvényes,tehét több kupont kell nyomtatni.
És mielőtt fizetsz,előtte odaadni a pénztárosnak.
4/6 A kérdező kommentje:
OK, köszi. Annyira nem hittem el, hogy ma reggel felhívtam az OBI Infovonalat és ott is ugyanezt mondták.
2012. okt. 16. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!