Deformált ablak helyreálítása lehetséges valahogy?
Figyelt kérdés
Mamám szobáját takarítván az ablakot is ki akartam pucolni és észrevettem egy súlyos problémát, hogy az ablaka nem záródik be rendesen és felül elvan deformálódva és nem megy be a keretébe rendesen. ritkán vagyok mamámnál és ritkán van hogy kitakarítok neki...kép: [link] ...az egyik szárny látható hogy sima és egyenes de a másik, teljesen deformált...
azt szeretném megtudni hogy valahogy helyre lehet ezt állítani vagy mindenképp szükséges egy ablakcsere...csak pénze nincs most rá és nekem sem...
#ablak #deformált fa
2012. okt. 13. 14:35
1/1 anonim válasza:
Egy kicsit meg kell gyalulni a falcot, és már jó is.
Nem kell kicserélni, könnyen javítható. A neten találsz asztalost, aki ablakpasszítást is vállal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!