Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hová koltoznetek Magyarországon?

Hová koltoznetek Magyarországon?

Figyelt kérdés

Külföldön élek a parommal (N:31, F:30).Jövőre végleg szeretnénk

haza menni,olyan helyre,ahol nagyobb az állás lehetőség,

olcsóbbak a házak,alberletek.

2012. okt. 11. 10:25
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Gondolom függ ez a végzettségetektől, és az igényeitektől is. Budapesten aki nem talál állást, az nem is akar dolgozni, véleményem szerint. Műszaki, számítástechnikai végzettséggel bármely nagyobb városban lehet munkát találni. Saját vállalkozás indításához meg a profiltól függ, ha gyártással, szállítással foglalkozik a vállalkozás, akkor lehet vidék valamely nagyváros közelében, kereskedelmi cég a piac miatt jobb ha Budapesten, vagy környékén telepszik meg.
2012. okt. 11. 15:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Debrecen. Fejlett és szép.
2012. okt. 11. 16:38
 13/17 anonim ***** válasza:

" Budapesten aki nem talál állást, az nem is akar dolgozni, véleményem szerint."

Azért ne általánosítsunk. Én itt élek, és mivel pályakezdő vagyok, nemigen akarnak alkalmazni. Pedig hidd el, nagyon szeretnék dolgozni.

2012. okt. 11. 16:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi a szakmád?
2012. okt. 11. 17:27
 15/17 anonim ***** válasza:

Közgazdász vagyok. Mondjuk tényleg nem mérnök vagy informatikus amit írtál :D Bár miután elolvastam, elgondolkodtam hogy váltani kéne. Csak hát ugye a képzés is pénz...

Na mindegy, ne offoljuk szét a kérdést :)

2012. okt. 11. 17:32
 16/17 anonim ***** válasza:
ja, nem te írtad az informatikust. Mindegy :)
2012. okt. 11. 17:33
 17/17 anonim ***** válasza:

Inkább maradjatok.

Tényleg.

mi is megyünk utánatok nemsokára.

2012. okt. 11. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!