Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Japánba szeretnék költözni....

Japánba szeretnék költözni. Hogy lehetne?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, érettségit adó középiskolába járok és 9.-es vagyok. Eléggé idegeskedő típus vagyok, és már jó idelye gondolkozom azon hogy ha majd leérettségiztem, szeretnék kijutni Japánba és ott laknék. Mert az egy nyugodt közösség, egy teljesen más kultúra, és nagyon tetszik! :) Mit kéne tennem hozzá hogy kijussak Japánba?

2012. okt. 6. 16:11
1 2
 11/13 anonim válasza:

Bocsánat, rosszul másoltam be a linket az ösztöndíjhoz:

[link]

2012. okt. 7. 11:15
 12/13 anonim ***** válasza:
egy ismerősöm most ment valami japán egyetemre, szerintem először tanuld meg a nyelvet tökéletesen, ha gondolod beszélhetsz vele, kérdezősködni, hogy milyen az élet japánban, hogy lehet kijutni stb stb. bár ő azt mondja M.o. sokkal jobb mint japán, de ha szeretnél minden nap azzal szórakozni hogy a pad alá bújsz akkor írj privit :)
2012. okt. 8. 14:19
 13/13 mike udvardi válasza:
szia, én is Japánba szeretnék költözni, érettségi után, most leszek 17. jelölj be facebook-on, itt a profilom: [link]
2013. júl. 15. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!