Mi a különbség a Díjnet és a rendes banki csoportos beszedés között?
Én Díjneten fizetem a UPC-t és itt bankkártyával szoktam kifizetni,közvetlenül a Díjnet oldalán,OTP-s felületet használnak.
Én nem tudok csoportos megbízást adni a bank felé,mert albérletben lakunk és más nincs a nevünkön.
A díjnet nem számla fizetési szolgáltatás elsősorban, hanem számla megjelenítési szolgáltatás.
Ha regisztrálsz, akkor a számládat nem postán, hanem a díjneten keresztül fogod megkapni.
Ettől függetlenül fizethetsz csoportos beszedéssel, átutalással, kártyával is, ahogyan szeretnél.
Csoportos beszedéssel fizetheted más számláját is, de értelemszerűen az ő adatait kell megadni (ügyfélazonosító, fogyasztó neve, címe). Pl. a tesóm kötelező biztosítását én fizetem csoportos beszedéssel, mert így olcsóbb a díja, tesómnak viszont nincs bankszámlája...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!