Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tudtok képetek linkelni, mert...

Tudtok képetek linkelni, mert posztereket akarok csináltatni: Nirvana és Sum 41?

Figyelt kérdés
úgy akarnám hogy a képeken látszodjon az egész csapat,és legyen nagy felbontású, a google képkeresovel elég gyengéket kaptam :|

2012. szept. 24. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Pedig jó az.

google.hu >>> képek >>> nirvana >>> bal oldalon keresd meg: Bármilyen méret, Nagy, Közepes, Ikon, Nagyobb mint, Pontosan >>> katt a Nagyobb mint-re >>> válaszd a 4MP-t

Mekkora posztert akarsz? A/4-est, vagy A/3, A/2?

Van olyan alkalmazás számítógépre, Posteriza (ingyenes), amivel egy képet ki lehet nyomtatni poszternek.

Én is ezzel készítettem otthon posztereket. Kiválasztod a képet, beteszed a programba, és beállítod hány darab A/4-es lapra nyomja ki. Kinyomtatod, aztán kivágod, és összeragasztod.

2012. szept. 25. 11:48
 2/2 nirvanafrick válasza:
2012. szept. 25. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!