Csőtörés van nálunk és a falban szivárog, nem látható egyáltalán. Valaki segítene?
Szia!
Zárjátok el az összes vízcsapot és nézzétek meg, hogy a vízóra forog-e. Mi itthon rátettünk egy orvosi sztetoszkópot a vízcsőre és úgy hallgattuk végig, hogy merre sziszeg a cső. Azt sajnos ki kell fizetni, max ha nagylelkű a vízmű ad részletlehetőséget, de azt hiszem azt is külön kell igényelni.
Ez "csak" a víz vagy erre még jön a csatorna díj is?
Menjetek be és beszéljetek velük. Remélem segítőkészek lesznek.
eloszor is, talald meg hogy hol szivarog, nekem az udvarba a fo vizvezetek cso szivargot, es egy csomo penzt kellet kifizetni, probalj beszeni veluk, lehet nem kell mindet fizetni(nekem 10% kevesebbet kellet) de akor is szamolhatsz ara hogy jo sok penzed el fog menni.
Ezentul tanulj a dologbol, es idonkent pl. havonta nezd meg a vizorat. irjad h menyit fogyasztasz, es ha latod hogy tobb a megszokotnal, akor keresd h folyik e valahol a viz
tudjuk hogy melyik kör az, végigpróbálgattuk. sajnos úgy tűnik, hogy szét kell verni egy falat holnap.
eddig soha sem tekintettem rá a vízórára, de ezentúl fogok...akkor úgy fest hogy ki kell fizetni mindet.
na igy mar lehet ..ott a jel, a repedesek :) eszembe se jutot hogy a tegla lyukacsos lehet, nalunk keves az olyanbol epitet haz, vagy is nem is lattam olyat :P
es mire mente azutan? sikerult valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!