Ti fűtötök? (túl rövid)
Én veszettül fázós vagyok. Most is vacogok. Egész nap 20-22fok között ingadozik a lakásban. Most este legszívesebben begyújtanék, pláne a nagy özönvíz után... jól esne... de még nem gyújtok be, amíg éjszaka nem megy 18 fok alá.
Szerintem, ha beteg a gyerek, akkor nyugodtan gyújtsál be, csak ne ess át a lótúloldalára, ne csinálj trópusi hőséget.
Off: Egész nyáron azon sírtam, hogy jöjjön egy kis hideg, és nagyon jól esett, amikor a tűrő napról bementem egy túlklimatizált 22 fokos helyre... most meg megfagyok
Ja, bocs, elolvastam, nem beteg a gyerek. :)
Akkor is gyújtsál be, nekik még vmivel melegebb kell.
nem tudom.
automatikusan kapcsol be, ha lecsökken a hőmérséklet.
egyébként is geotermikus rendszer. nem sok energiát fogyaszt. :-)
Tegnap bekapcsoltam a konvektorokat, de csak azért, hogy ne akkor derüljön ki, hogy nem működik valamelyik, mikor majd nagyon kellene.
Most már úgy hagyom gyújtólángon, 20 fok van a lakásban.
Nálunk már a hét elején bekapcsolták a távfűtést, de mi letekertük mert jelenleg fűtés nélkül 23-24 fok van bent. Szerencsére a miénk egyedi mérőórás, szabályozható. :)
Majd ha már csak 18-19 fok lesz akkor bekapcsolom. Addig meg jobban felöltözünk ha fázunk. :)
Téglalakás,tegnap és ma reggel is 24 fok volt a szobában,dehogy fűtünk.
Még egy hónapig minimum nem nyúlunk hozzá (leelenőriztetve már le van 2 hete)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!