Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti fűtötök? (túl rövid)

Ti fűtötök? (túl rövid)

Figyelt kérdés
Mi még nem fűtünk de ha ilyen idő lesz még legalább egy hétig akkor elkezdünk fűteni.
2012. szept. 20. 19:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Csak azért szeretnék elkezdeni fűteni mert van egy 4hónapos kislányom és félek hogy megfázik de így is csak langyosítani akarom kicsit a lakást amúgy fával fűtünk,cserépkályhával. :)
2012. szept. 20. 21:13
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Én veszettül fázós vagyok. Most is vacogok. Egész nap 20-22fok között ingadozik a lakásban. Most este legszívesebben begyújtanék, pláne a nagy özönvíz után... jól esne... de még nem gyújtok be, amíg éjszaka nem megy 18 fok alá.

Szerintem, ha beteg a gyerek, akkor nyugodtan gyújtsál be, csak ne ess át a lótúloldalára, ne csinálj trópusi hőséget.

Off: Egész nyáron azon sírtam, hogy jöjjön egy kis hideg, és nagyon jól esett, amikor a tűrő napról bementem egy túlklimatizált 22 fokos helyre... most meg megfagyok

2012. szept. 20. 21:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Ja, bocs, elolvastam, nem beteg a gyerek. :)

Akkor is gyújtsál be, nekik még vmivel melegebb kell.

2012. szept. 20. 21:25
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Remélem, nem egyhamar kapcsolják be a fűtést a családtagjaim, mert akkor megint rosszulléteim lesznek a melegtől. Bár...25-27 fok van a lakásban és már most fáznak....idióták.
2012. szept. 20. 21:41
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

nem tudom.

automatikusan kapcsol be, ha lecsökken a hőmérséklet.

egyébként is geotermikus rendszer. nem sok energiát fogyaszt. :-)

2012. szept. 20. 22:26
 16/21 anonim ***** válasza:

Tegnap bekapcsoltam a konvektorokat, de csak azért, hogy ne akkor derüljön ki, hogy nem működik valamelyik, mikor majd nagyon kellene.

Most már úgy hagyom gyújtólángon, 20 fok van a lakásban.

2012. szept. 20. 23:36
 17/21 anonim ***** válasza:

Nálunk már a hét elején bekapcsolták a távfűtést, de mi letekertük mert jelenleg fűtés nélkül 23-24 fok van bent. Szerencsére a miénk egyedi mérőórás, szabályozható. :)

Majd ha már csak 18-19 fok lesz akkor bekapcsolom. Addig meg jobban felöltözünk ha fázunk. :)

2012. szept. 21. 05:53
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Téglalakás,tegnap és ma reggel is 24 fok volt a szobában,dehogy fűtünk.

Még egy hónapig minimum nem nyúlunk hozzá (leelenőriztetve már le van 2 hete)

2012. szept. 21. 10:03
 19/21 anonim ***** válasza:
Sajnos nálunk tegnap elindították a fűtést (panel), de reggel letekertem, ha süt a nap, fűtés nélkül is van 25 fok.
2012. szept. 21. 13:32
 20/21 A kérdező kommentje:
Most süt a nap és jó idő lett.(legalábbis itt) Nem fogok fűteni :)
2012. szept. 21. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!