Hogy lehet az egereket házon kívül tartani?
Figyelt kérdés
Van valami ötlet amivel megakadályozható, hogy betelepüljenek a házba? Amivel elkerülhető, hogy a csapdában végezzék, és hogy meg kelljen ölni őket. Sajnálom szerencsétleneket. Végül is nem ők tehetnek az egészről.2012. szept. 18. 21:51
1/11 anonim válasza:
A neten olvastam egyszer,hogy a borsmenta olaj elüldözi az egereket.
2/11 anonim válasza:
Nem ők tehetnek róla? :D akkor ki? odateleportálódnak? :D
Amúgy ajánlom a macskákat és a rendrakást, rendszeres takarítást.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát nem is ők. Ők csak az ösztöneik után mennek. Macska nem kell, és akár milyen hihetetlen a renddel meg a tisztasággal nincs gond. Minden esetre köszönöm, rendkívül hasznos hozzászólásvolt.
2012. szept. 18. 22:39
4/11 anonim válasza:
Vedd körbe a házat 48 macskával:D
5/11 anonim válasza:
Nem azért írtam a takarítást, mert kupi lehet nálad. Hanem, mert az egér általában azért fészkel be valahova (nem kósza kis szerencsétlen egérkéről írok, hanem egy egész generációra), mert talál kaját, ami nincs elzárva rendesen, van búvóhely, fészkelőhely. Egyébként tényleg a legjobb megoldás a macska, vagy a kutya, ami tisztán tartja ilyen rágcsálóktól az udvart, így nem mennek be a házba se.
6/11 anonim válasza:
Meg kell keresni, hogy hol mennek be a házba. Nálunk még a legyek sem tudnak bejönni, nemhogy egerek.
7/11 anonim válasza:
Vigyél haza egy ilyet, ez megoldja mig alszol: [link]
9/11 anonim válasza:
Írtad hogy macska semmi kép nem.Lehet tévedek, de van egy olyan érzésem hogy a házban nem akarsz macskát tartani.
Igazából elég az is ha kiszemelsz egy szelíd kóbor macskát, és az udvarra csalod.
Nálunk se jöhet be, 3 éve szegődött ide az udvarra egy cicus.Kint az udvaron megetettem, mai napig ott kap enni, és azóta nincs egér a házban.
Amúgy meg megölni sem feltétlenül kell az egeret.Mielött cica lett volna, rengeteg egerünk volt.Én személy szerint fanatikusan védem az egereket (értsd. ha haldokolni látok egy egeret ha tudom megmentem), mindig is élve fogóval fogtam őket, és a közeli erdőben elengedtem.
10/11 gomzoli válasza:
Az egér csak olyan helyen képes megélni, ahol van mit ennie. 2-3 napig bírja csupán az éhezést, mivel nagyon gyors az anyagcseréje, és a méretéhez képest sokat is kell ennie. Ha tehát megoldható, hogy semmiféle számára ehető dologhoz ne jusson hozzá, akkor el fog költözni, mert éhenhalni azért mégsem akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!