Reggel 7-kor fölverni a népet normális dolog? (illetve szabályos? )
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy tőlem a 2. házban felújítási munkálatokat végeznek. Ezzel nekem annyi a bajom, hogy lassan egy hete reggel 7-kor kelek a légkalapács és egyéb gépek hangjára.
Ez ellen lehet valamit tenni, vagy ez így normális, hogy reggel 7kor föl lehet verni a népet?
Ja és ez nem panel, hanem kertvárosi övezet Budapesten.
Válaszaitokat köszönöm előre is!
Szabályos, ugyanis munkanapokon reggel hat óra és este tíz óra között azt tesz amit akar. Ha hétvégén teszi, az már necces, mert szombaton csak délelőtt, de későbbi kezdéssel, vasárnap meg egyáltalán nem végezhet olyan munkát, amely a környezetét zavarja.
Az ingatlant felújítása zajjal jár. Inkább tűrd két hétig korántól, mint két hónapig "jó időben". Hidd el, ha te is lakást fogsz felújítani, neked is az lesz a szempont, hogy minél előbb túl legyél rajta. És ráadásul a szomszédod még legálisan is csinálja.
Füldugó.
Annak az este tizes dolognak meg utánanéznék, ha nem lennék ilyen fáradt, de mintha változtattak volna valamit ezzel kapcsolatban a jogszabályokon.
Elvileg ezt a törvényt megváltoztatták, mostmár nincs idő korlát
Én személy szerint így emlékszek
Mindenkinek abba kell belegondolnia, hogy mi lenne, ha az ő lakásukat építgetnék? Totál normális. Én építőiparban dolgozom és tudom, hogy a kollégáim mennyit szenvednek délelőtt már a melegtől. Ezért igyekszünk mi is mihamarabb kezdeni. Általában 6-tól dolgoznak a fiúk, ha épületen vannak.
Ez nem kivánságműsor..... Nem csúszhatnak amiatt, mert a szomszéd aludni akar!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!