Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Reggel 7-kor fölverni a népet...

Reggel 7-kor fölverni a népet normális dolog? (illetve szabályos? )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan problémám lenne, hogy tőlem a 2. házban felújítási munkálatokat végeznek. Ezzel nekem annyi a bajom, hogy lassan egy hete reggel 7-kor kelek a légkalapács és egyéb gépek hangjára.

Ez ellen lehet valamit tenni, vagy ez így normális, hogy reggel 7kor föl lehet verni a népet?

Ja és ez nem panel, hanem kertvárosi övezet Budapesten.

Válaszaitokat köszönöm előre is!

2009. júl. 30. 22:39
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szabályos, ugyanis munkanapokon reggel hat óra és este tíz óra között azt tesz amit akar. Ha hétvégén teszi, az már necces, mert szombaton csak délelőtt, de későbbi kezdéssel, vasárnap meg egyáltalán nem végezhet olyan munkát, amely a környezetét zavarja.

Az ingatlant felújítása zajjal jár. Inkább tűrd két hétig korántól, mint két hónapig "jó időben". Hidd el, ha te is lakást fogsz felújítani, neked is az lesz a szempont, hogy minél előbb túl legyél rajta. És ráadásul a szomszédod még legálisan is csinálja.

2009. júl. 30. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Füldugó.

Annak az este tizes dolognak meg utánanéznék, ha nem lennék ilyen fáradt, de mintha változtattak volna valamit ezzel kapcsolatban a jogszabályokon.

2009. júl. 31. 00:03
 3/9 anonim válasza:
83%

Elvileg ezt a törvényt megváltoztatták, mostmár nincs idő korlát

Én személy szerint így emlékszek

2009. júl. 31. 00:06
 4/9 anonim ***** válasza:
68%
Reggel hétkor kelni egyáltalán nem korai időpont.Általában,akik dolgoznak ettől hamarabb kelnek fel.Ezért nem tehetsz panaszt sehol.Feküdj le időben,és akkor nem lesz korai a 7 órás felkelés.
2009. júl. 31. 06:26
 5/9 A kérdező kommentje:
hát ne haragudj de én még nem vagyok felnőtt, hanem diák vagyok és a nyári szünetemet szeretném élvezni. és ilyenkor a reggel 7 az tök korai nekem. persze ha iskolaszezonban lennék akkor 5:30kor kelnék... ja és köszönöm a válaszokat azoktól akik nem szólnak bele abba h mikor feküdjek le
2009. júl. 31. 07:53
 6/9 anonim ***** válasza:
57%
Már hogy gondolod, ahol szünetes diákok vannak, ott álljon le minden munka, mert esetleg zavarhatja a gyerekeket?!?! Ne haragudj, de ilyet csak egy nagyon éretlen valaki tud elgondolni. Egyébként egy daknak se árt, ha a szünetben is felkel idöben és valami értlemeset csinál, nemcsal lustálkodik.
2009. júl. 31. 08:29
 7/9 anonim ***** válasza:
45%

Mindenkinek abba kell belegondolnia, hogy mi lenne, ha az ő lakásukat építgetnék? Totál normális. Én építőiparban dolgozom és tudom, hogy a kollégáim mennyit szenvednek délelőtt már a melegtől. Ezért igyekszünk mi is mihamarabb kezdeni. Általában 6-tól dolgoznak a fiúk, ha épületen vannak.

Ez nem kivánságműsor..... Nem csúszhatnak amiatt, mert a szomszéd aludni akar!

2009. júl. 31. 09:33
 8/9 A kérdező kommentje:
kérdés lezárva
2009. júl. 31. 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:
90%
Nézd, most biztos, hogy bosszantó. De gondold át azt, hogy 1. nem fog örökké tartani, 2. egyszer majd, ha te építkezel, felújítasz, a te szomszédaid sem fogják az örömtől a seggüket a földhöz verni, és ez téged sem fog izgatni. Amikor mi építkeztünk egyszer elnézést kértem a leendő szomszédomtól, hogy bocsi a hangzavarért, nagyon édes volt, közölte, hogy neki sem a jó Isten dobta oda a házat készen, szóval egyszer ők is építkeztek, és az is zajos volt. Pedig biztos, hogy az ő gyerekei sem örültek nekünk annyira.
2009. júl. 31. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!