Ezen a gázbojleren mit állíthatok a kék tekerő gombbal?
itt az említett bojler, tehát az mit állít mert a fenti csúszkával az égést állítom hogy mikor begyullad nagy lángon égjen vagy kisebben, az alsó lehet a gyújtóláng állítása?
A felső csúszka a lángmagasság állító.
Az alsó az átáramló víz mennyiségét állítja. Na ez az amit nem kell babrálni, teljesen be kell csavarni és soha többé nem kell csavargatni.
Csak mert elég hamar el kezd csöpögni ha sokat van piszkálva, így hagyni kell békén...
Helló,
a másik kérdésednél leírtam a tisztítás menetét. A kék színű bigyó, ahogy a 3-as mondja, az átfolyó víz mennyiségét állítja. A csúszka pedig a főégőbe áramló gáz mennyiségét állítja. A gyújtólángot kívülről nem tudod állítani. Nem tudom, hogy a V4-eseknél van-e a burkolat alatt gyújtóláng méret állító csavar, de szerintem első körben semmiképp se állítgassad a burkolat alatti csavarokat.
Az őrláng gázmennyisége nem szabályozható.
Ha leveszed a burkolatot, akkor meglátod azt az alumínium csövecskét amelyik végén ég az őrláng.
Ezt szereld le és fújd ki.
Illetve tisztítsd ki az őrláng fúvókát is.
Ez a fent említett alumínium cső alatt van.
9-es vagy 10-es villáskulccsal tudod kiszedni.
Kiszeded, kifújkálod, visszaszereled.
És a végén szappanhabbal ellenőrizzük.
Nem gyufával!!!
Nem azért mert felrobbanunk, hanem azért mert a kis szivárgást nem mutatja ki a gyufa, csak a nagyobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!