Ablaküvegen lévő karcolásokat ki lehet valamivel javítani?
A 660-as papir egy kicsit sem karcolja össze,mert a rajta levő csiszolóanyag puhább,mint az üveg.
Gyémánt pasztát kell venni,és avval kipulírozni.A gyémántpaszta tubusban (mint a fogkrém)kapható profi csiszolóanyag üzletben.Preciziós hidraulikus és egyéb szelepeket csiszolnak vele.
600 vagy 660-as papír? Nedvesen vagy szárazon kell csiszolni?
A gyémánt paszta milyen árban van? Ahhoz kell valami polírozógép is?
Az ipari gyémántalapú profi csiszolóanyagok nem a legolcsóbb termékek között vannak,de profi anyag.A mostani árát nem tudom,nekem itt van egy maradék a fiókomban régről.
Keresgélj a guglin valamit!
Az autókhoz forgalmazott hasonló termékek amit feltettél talán jó lenne .Én nem bíznék benne,mert ezek a széria hobby "autós " cuccok viszont (nagyrészben) paraszt vakításnak készülnek.Ennyi pénzért ért talán egy próbát megérne.
Elfelejtettem a választ egyik kérdésre:Kell-e gép hozzá?
Erre van egy praktikus válasz:sok apró kalapácsütés előbb-utóbb azonos hatású lesz egy nagy kalapácsütéssel.
Természetesen egy kis egyenes csiszológép filckoronggal meggyorsíthatja,kényelmesebbé teszi a fényesítés folyamatát.
De ha nincs ,csak kitartás kérdése és készen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!