Molylepke a gardróbban. Mit tegyek?
A karácsonyi potpouri-szerű (szalma?)díszekbe ették be magukat, azt kidobtam az egészet úgy, ahogy van dobozostól, de a gardrób szobán kívül a gyerekszobában is találtam már kukacot, addig nem tudna elmászni a gardróbból, így gyanítom, hogy van valahol még egy kolónia.(lehet a babánk kókuszmatracában?)
Szerintetek ruhamoly lehetett vagy kajamoly a potpouriban?
Hogy derítsem fel a második csapatot?
és a matraccal mit lehetne tenni?
a baba alá nem raknék vegyszerest, ha meg benne a kukac, akkor kevés a levendula, dohány, kimosni meg nem lehet...
ok, akkor a dm-ben is csak lesz, ez a konnektoros eg kifejezetten jól hangzik, így a szobában is lesz, a szekrényeket meg teleaggatom lógóssal, meg illóolajat is csöpögtetek ide-oda.
Tiszta levendula illatban fog úszni a lakás, de nem is baj, meg annyira utálom a molyokat(7 évig nem volt a lakásban, erre a hülye karácsonyi potpouri bevonzotta őket..pff) , hogy a célért mindent.
Köszi
egyelőre csatát nyertem, domestos, kipakolás, levendula mindenhol és biocsapda(erre csak a legyek jöttek eddig)
mikor derül ki, hogy tényleg megszabadultam-e tőlük?
3 napja nem láttam egyet sem :) remélem így is marad
báh, ma megint találtam 4-et, remélem ez már csak az előző banda pár megmaradt példánya.
mivel nem ruhamoly hanem liszt,és a gardróbból kidobtam a karácsonyi szárítottas narancsos dekort amiben tanyáztak, így elvileg nincs mit enniük ill hova petézniük, így meddig maradnak még meg a túlélők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!