Győrben mennyibe kerül átlagosan egy albérlet és mennyi a rezsi?
Figyelt kérdés
ősszel szeretnénk albérletbe menni és érdekelne (legfőképp a rezsi) mennyi egy 50-60m2-es lakásra és melyik környéken semmiképp ne nézegessünk albérletet. (fehérebb területre szeretnénk menni :D)2009. júl. 26. 10:36
1/3 anonim válasza:
én győri vok! :D én nem értek hozzá, de megkérdeztem itthon, azt mondták, h 30-40 000 albérlet + rezsi. a mi lakásunk 54 m2. azt nem tudom, hol ne nézegessétek, de én a Szigethy A. úton lakom és jó hely, szeretek itt élni :) és itt fehérek vannak, elvétve látok 1-2 nem fehéret :D
2/3 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__egyeb-kerdesek__123949..
00:43-as írt pár árat, hátha ez segít.
3/3 A kérdező kommentje:
köszi mind kettőtöknek :) hát nekünk havi kb 60ból kikéne jönni rezsivel :S az lenne jó találnánk fix árasat ahol a rezsit is tartalmazza az ár. :)
2009. júl. 26. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!