Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt lehet hozzász...

Mennyi idő alatt lehet hozzászokni ahhoz, hogy az alattam levő minden este bulit tart?

Figyelt kérdés
A rendőrséget nem akarom ráhívni, nem ismerem, de nem akarok konfliktust. Mennyi idő alatt lehet hozzászokni az éjszakai dübörgő zenéhez+ordibáláshoz? Kicsit unom már, hogy állandóan felébredek a zajra...

2012. aug. 25. 22:30
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Miért kéne megszoknod??? Szólni kell neki, hogy mi az ábra.
2012. aug. 25. 22:57
 2/10 anonim ***** válasza:
53%
Nem kell megszokni... Rendőrség / lemész hozzá és megkéred, hogy halkabban.
2012. aug. 25. 23:31
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Mást nem zavar a bulizás? Azért egy többlakásos házban nem csak felfelé megy a zaj.Közösen meg könnyebb akár szólni először, és ha nem működik, akkor rend őreit kihívni.
2012. aug. 25. 23:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem normális, hogy neked lesz elcseszve az életviteled, csak mert az alattad lévő zenét hallgat. Nekem is ilyen az alsó szomszédom, de ő nem ért a szép szóból, de a csúnyából, lehet neked normálisabb
2012. aug. 26. 01:23
 5/10 anonim ***** válasza:

Van egy mindenkire érvényes jogszabály : a CSENDRENDELET!

Este 10 óra után senki nem zajonghat, nem zavarhatja pihenésében az embertársait!...

Nyugodtan kihívhatod a rendőröket!

Főleg az a felháborító, hogy nem csak alkalmilag bulizik (szülinap, névnap, szilveszter, stb.) hanem minden nap?!...

Ne aggódj, nem fogja megtudni, hogy ki hívta ki a rendőröket...

2012. aug. 26. 04:01
 6/10 anonim válasza:
55%
egyszer felmentem a felső szomszédunkhoz amikor már többedszeri kérésre, rendőri beavatkozáskor sem hagyta abba. én is fiatal vagyok de a vizsgáimra kellett tanulnom, és kiborult a bili: felmentem, és amikor ajtót nyitott a nyakánál fogva visszab@ztam a lakásába. nem zajong azóta
2012. aug. 26. 04:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Egy 20-22 éves fiúkból álló csapatra nem igazán lehet hatni... Főleg ha nem gyengén ittasak. :S
2012. aug. 26. 11:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Lehet rájuk hatni, úgy ahogy a hatos írta! Az első ajtótnyitóval kezded, aztán osztod a pofonokat! Hidd el, senki sem fog ugatni amikor már kettőnek vérzik az orra.
2012. aug. 26. 13:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem lány a kérdező, azért úgy nem olyan könnyű ez a verekedés dolog:)
2012. aug. 26. 13:23
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen 21 L vagyok. Igaz,elvileg tudok verekedni (thai-box, krav maga), de nem szeretek pofonokat osztogatni, bármikor alulmaradhatok, főleg több emberrel szemben...
2012. aug. 26. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!