Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Tetőtér beépítés?

Tetőtér beépítés?

Figyelt kérdés
70nm2 a ház és a tetőszerkezet 10 éve lett teljesen felújítva. Jelenleg csak tároló helység az egész. Szerintetek mennyibe kerülne beépíteni, hogy külön lakrész legyen? Konyha, wc, fürdő, 2 szoba, nappali? Szeretnénk szülőktől külön költözni saját házba, de esély sincs rá ezért lenne ez egy másik olcsóbb megoldás. Hány millióban fáj egy ilyen kb? Köszi annak aki segít!
2012. aug. 24. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Én most csináltam egy szobát fent. Kellett egy lépcsőt vennem, fent lett egy kb. 10 m2-es előtér és egy kb. 12 m2-es szoba. Gipszkartont használtam acél vázzal isolyth szigeeteléssel. Mindent én csináltam beleértve a festést is, így megúsztam cca. 350000 Ft-ból.
2012. aug. 24. 20:50
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon köszi! Várom mások hozzászólásait is :)
2012. aug. 24. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!