Ilyen kánikulában hogy tudtok aludni?
Figyelt kérdés
Milyen bevált praktikátok van,hogy könnyebben elaludjatok ebben a kánikulában..
Tegnap este két órát forgolódtam mire elaludtam,annyira vert a víz...,képtelen voltam elaludni,izzadtan nehéz:/ Ma is kb. ugyan ez vár:D Ti,hogy tudtok aludni?
2012. aug. 23. 21:34
1/12 anonim válasza:
Közvetlen a nyitott ablak mellett és nem takarózok be. Hidegebb vízzel lezuhanyzol közvetlen alvás előtt. Mást nem nagyon tudsz tenni. Esetleg valami bogyót,vagy teát, de szerintem hanyagold:)
2/12 anonim válasza:
Melózok egésznap,utána edzek, hidd el nem nehéz elaludni.
3/12 anonim válasza:
Családi házban lakunk. Napközben minden ablak becsukva és minden redőny leengedve. Csak sötétedés után nyitjuk ki az ablakokat (egész éjjel nyitva vannak bukóra - betörésbiztos, kívülről nem lehet kinyitni őket). jelenleg 24°C van a lakásban, ami szerintem bőven elviselhető (nincs klíma). Ebben az időben próbálunk minél kevesebb ideig főzni, a sütést pedig szüneteltetjük, hogy az se melegítse a lakást. Kihúztam minden használaton kívüli elektromos kütyüt, mert még készenléti üzemmódban is termelnek hőt. Alvásnál sincs gond, sőt hajnalban kicsit fázni is szoktunk és betakarózunk.
4/12 anonim válasza:
Én is van hogy nehezen alszom el. De ha egész nap tevékenykedem, talpon vagyok, elnyom a buzgóság
5/12 anonim válasza:
Ha tudok napi 8-9 órát kint a tűző napon dolgozni akkor az alvással sincs gond este.
6/12 anonim válasza:
Én becsukom szemem, és alszom.
Mondjuk nálunk csak 29-31 fok van, az meg azért az én értékrendem szerint nem kánikula. 40 fokban már nehezebben alszom el, de ez teljesen jó :D
7/12 A kérdező kommentje:
Nah,örülök,hogy mindenki ilyen jól alszik:D Első válaszoló,én is közvetlen nyitott ablak mellett alszom mégis ver a víz,izzadok mint a ló,és csak forgolódok... Jelenleg is 32 fok van a szobában..,nah Jó éjt mindenkinek:D
2012. aug. 23. 23:12
9/12 anonim válasza:
2 körül fekszem, 7kor kelek. Akkor is még meleg van, de már annyira ki vagyok merülve, hogy nem érdekel csak beájulok az ágyba.
Ja és még egy dolog van, ami sokat segít: elalvás előtt egy hatalmasat kell szexelni, utána garantált a jó alvás :)
10/12 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat,megfogadom:D;)Amúgy ma egész jól aludtam,és szinte kipattantam az ágyból reggel:D
2012. aug. 24. 12:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!