Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a sótégláról...

Mi a véleményetek a sótégláról, sófalról? Rakatott már valaki ilyet a szobájába? Mennyire drága?

Figyelt kérdés

2012. aug. 20. 15:10
 1/5 anonim válasza:

Vélemény engem is érdekel, árat itt találtam:

[link]

2012. szept. 20. 21:15
 2/5 anonim válasza:
meg itt: [link]
2012. szept. 20. 21:18
 3/5 eric_one válasza:
Dekorációs célból szeretnéd?
2012. okt. 18. 21:03
 4/5 A kérdező kommentje:
A dekoráció szempontjából is, de elsősorban egészségmegőrzés miatt.:) Köszönöm a linkeket.
2012. okt. 21. 14:36
 5/5 eric_one válasza:

Dekorációs célra a himalájai sótégla a legalkalmasabb, viszont mivel a kristálysó a hagyományos kősókkal ellentétben, egy sokkal tökéletesebb belső kristályszerkezettel, struktúrával bír, így az kevésbé párolog szobahőmérsékleten. Tehát a melegítését is meg kell oldani, különben dekorációs funkciót tölt csak be. A Parajdi kősó viszont már szobahőmérsékleten is párolog. Én ebből a téglából használok kb 500 kilónyit. 1éve használom és azóta az allergiám végett tünetmentes vagyok. Az első időben pedig érezhetően beindult egy öntisztulási folyamat amely 2-3 hétig tart.

A parajdi sótégla 5 kg-os és 280-550 Ft-ig árulják, a bontott tégla ennél is olcsóbb. A himalájai tégla 2 kg-os és 900-2000 Ft-ig kérnek érte darabjáért. Tehát nem mindegy hol veszed meg.

2012. okt. 21. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!