Még azt hozzá teszem amihez kell szakembert hívok egyet aki felügyeli, hogy minden szakszerűen megy de a család adja az önerőt. Falazáshoz hívok egy embert a tetőhöz, vízhez, gázhoz munkásokat a többi saját erőből én csak az anyagárakra vagyok kíváncsi.
2012. aug. 19. 16:39
2/9 anonim válasza:
25-40 millió, igényektől függ.
2012. aug. 19. 17:01
3/9 anonim válasza:
ugy tudom, hogy átlagosan 200-250 ezer forint/négyzetméter.
2012. aug. 19. 17:05
4/9 anonim válasza:
Hát 100 ezer Ft/m2 ár alatt sehogy nem lehet kihozni,még ha a munkák egy részét magad csinálod is.
2012. aug. 19. 17:08
5/9 A kérdező kommentje:
Sok időm volt ma a téglát kiszámoltam már mennyi lenne kb 1,3 millió, nem vészes de ez csak a tégla nincsenek benne az áthidaló gerendák stb. én azért a 20-40 milliót sokallom még saccra is mert amihez nem kell szakember ahhoz nem is hívok.
nem egy kész házra gondoltam csak addig, hogy villany, víz, fűtéscsövek és nyílászárók eddig mennyi az az utáni már nem érdekel ... tudom mennyi :)
2012. aug. 19. 18:03
6/9 anonim válasza:
munkadíj, alapanyaggal együtt min 25m de inkább 30-35
2012. aug. 19. 19:06
7/9 anonim válasza:
Ha nincs minimum 30 milliod, gondolkodni sem erdemes az ebitkezesen...mert az egy dolog, hogy mennyi szarazon az alapanyag, de ott vannak mellette az engedélyek, tervek, igazolasok, munkadij....stbarrol nem is bezseltunk meg,hogy ha nincs telek, akkkor az majdnem annyi, mint egy olcsobb haz telekkel..(szerintem ez a legmegdobbentobb)
Bicsanat az ekezetek hianyaert...
2012. aug. 19. 19:36
8/9 anonim válasza:
Ha az utánit tudod, az alapokat is:-)))))))))
2012. aug. 20. 07:15
9/9 A kérdező kommentje:
Egyébként tényleg még csak gondolkodok... Gondolom a hozzászólások valamilyen tapasztalat alapján írtátok. Ez így akkor már nem is éri meg :/ Azért köszönöm a válaszokat... :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!