Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » A Spar, az Aldi vagy a Tesco...

A Spar, az Aldi vagy a Tesco olcsóbb nagybevásárlást tekintve?

Figyelt kérdés
2012. aug. 14. 12:23
 1/8 Antimod ***** válasza:
100%
Olcsóságban a Tesco (és talán az Aldi) nyer, de előbbiben nagyobb a választék.
2012. aug. 14. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:
A Spar szerintem drága, az Aldiban nincs akkora választék, így mi mindig a Tescoba megyünk, és mindig megszívjuk, mert több dolgot veszünk, mint amennyire szükségünk lenne, illetve ott jut még eszünkbe ez-az... Így összességében drágább is a vásárlás, és sokat is kell cipekedni. Szóval szerintem át fogunk szokni az Aldi-ra, én nagyon szeretem az ott árult saját márkás cuccokat.
2012. aug. 14. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

mindenhol más olcsóbb. ki van ez találva :)

gyakran nézegetem az akciós újságokat, honlapokat, az Aldinak van androidos app-ja is :D

valahol alapvető élelmiszereket érdemes venni, máshol a luxusabb dolgokat.

amúgy a Lidl is nagyon jó, és a minősége is elégedettségre ad okot.

2012. aug. 14. 12:50
 4/8 A kérdező kommentje:
Lidl nincs a közelben. Az Aldis cuccokat én is imádom, de busszal fél óra. A Spar meg gyalog 6 perc...
2012. aug. 14. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk meg a "tuskó" gyalog 6 perc. Szerintem nem olcsó, hacsak nem mindenből a "gazdaságos" cuccaikat veszed.

A Spar olcsó, ha csak azt veszem, amire szükségem van. Persze van amit drágán adnak, de azt ott nem veszem meg.

Az Aldi, Lidl is nagyon jók, főleg az akcióik, de ahogy írták, nincs igazán választék. Mindenből van egyféle, vagy legfeljebb kétféle és kész.

Nem tudom Auchan van-e nálatok. Szerintem az a legolcsóbb és a legnagyobb választékú.

2012. aug. 14. 13:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Spar a legdrágább ezek közül,legalább is nálunk.

Sajnos az Aldiban és a Lidlben nincs akkora választék,de amit lehet ott veszem meg.Tesco annyiból jó,hogy minden egy helyen van,nyilván itt is az akciósokat éri megvenni.

Régebben a nagy bevásárlásokat az Auchanban intéztem,de sajnos a legközelebbi is 60km-re van és most már drága az üzemanyag+Gyedem is kevés.

2012. aug. 14. 14:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A Spart nem értem, minek is írtad be a listába, a legdrágábbak egyike.

Aldiban nincs ismert termék, csak a sajátjaik, szóval maradt a Tesco...

2012. aug. 14. 14:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Eddig a pennyben vásároltam, de áttértem az Aldira, Lidl-re. nagyon meg vagyok a termékekkel elégedve, én mindig találtam, amiért mentem, jók az akcióik, és kerékpárral 10 perc az út. Egymás után vannak nálunk a bevásárlóközpontok. Lidl, Aldi, Tesco. Bármelyikbe mehetek, de az Aldit részesítem előnyben
2012. aug. 14. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!