Van e még szocpol és ha van hogy müködik?
[link] Ezt találtam a neten.Nagyjából tisztába is lettem a dologgal,bár maradt pár kérdésem.Eleve Nekem ez a szocpol idegen dolog...ez egy olyan szociális támogatás,amit nem kell visszafizetni!?:O
Akkor: "40 év alatti házaspárok igényelhetik, akiknek van legalább egy gyermeke. Vállalhatnak is "előre" de maximum kettőt."->Most kell lenni már egy gyereknek,vagy elég az is a feltételhez ha tervezzük (és ezt gondolom szerződésbe foglaljuk?)?Ezzel felmerül a kérdés,hogy mi van ha nem jön össze majd a gyerek?
Remélem sikerül közösen kibogoznunk a témát.:) Mi építkezni szeretnénk a jövőben...
Még az sem világos az oldal alapján,hogy feltétel még:"Nincs lakástulajdonuk." Van egy bedőlt hiteles házunk,ami tulajdonképpen a banké,mivel nem lett kifizetve,de attól a tulajdoni lapon a Párom nevén van, ez lakástulajdonnak számít?
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!