Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Jó ár-érték arányú minőségi...

Jó ár-érték arányú minőségi mosógépet keresek 4 fős családomnak, milyet vegyek?

Figyelt kérdés
Kettő gyerekünk van, ezért a 6-7 kg-os gépekkel szemezek. Lehetetlen dönteni annyiféle van. Candy, Ariston ilyesmi márkák nem tetszenek, most egy AEG géppel mosok, de kezd leamortizálódni és költözés miatt is szeretném lecserélni. Nektek milyen vált be?

2012. aug. 11. 17:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem a zanussi. 1999-ben vettem, és még mindig működik hibátlanul :)
2012. aug. 11. 18:13
 2/4 anonim ***** válasza:

Az Aristonról nagyon sok negatív tapasztalatot olvastam.

Megértelek nem is könnyű döntés.

Egy 4 tagú családnak kell is a 7kg-os gép.

Én 6 éve vettem ilyet, lekopogom nem kellett még javíttatni.

A jó tapasztalatom után egy évvel vett a manikűrösöm is ő is elégedett vele.

LG wd 10302 tup

2012. aug. 11. 18:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is 7 kg-os LG van. IMÁDOM:-) 1400-as centrifugával, majdnem szárazra csavarja, de semmi baja benne a ruháknak.Én is erre szavazok.
2012. aug. 12. 11:15
 4/4 anonim ***** válasza:

Én fél éve vettem 7kg-os Whirlpool-t. Nagyon szépen mos, 1200-as fordulatos centrifuga, és a súlyautomatika baromi jó, kevesebb kell mindenből (víz, mosószer), tényleg gazdaságos. Én csak azért ilyet vettem, mert előtte is ez a márka szolgált 18 évig.

A Candyt és az Indesitet speciel a háztartásigép-szerelőnk nagyon nem ajánlotta. De mindenkinek más a preferenciája...

Jól gondold át. :)

2012. aug. 12. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!