Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Szürke ruhán rózsaszín foltok...

Szürke ruhán rózsaszín foltok lettek, valszeg fehérítőt öntöttek bele. Megpróbáltam cloroxba áztatni (Még jelenleg is ázik), de rózsaszín lett. Mit tudok vele kezdeni?

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 11:23
 1/5 anonim ***** válasza:
A fehérítő után semmit. Max. kifehéríted az egészet, aztán újra fested. De nem hiszem hogy megérné.
2009. júl. 21. 11:27
 2/5 A kérdező kommentje:
kb. 3 napja vettem, szóval nagyon örülök neki...kifehéríteni hogyan tudom? beáztatom és várok
2009. júl. 21. 11:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sem lesz soha a régi.

Elvihetnéd kelmefestőhöz, hátha tud segíteni. Ha te kísérletezel a megfestésével, lehet, hogy tovább romlik a helyzet és soha nem lehet majd viselni. A szakember pedig talán megmentheti.

2009. júl. 21. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:
A dobozos Iberia textilfestéknek van fehérítője, az nagyon jó. Ha Clorox-szal fehéríted ki, az inkább sárga lesz, és az anyag is tönkremehet. Vagy fesd be feketére. Az takar rendesen.
2009. júl. 21. 11:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Linkelnél egy képet? Előre is köszönöm. Jobban tudok segíteni ha látom is.
2009. júl. 21. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!