Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Milyen kábeltévétek van...

Milyen kábeltévétek van otthon? Elégedettek vagytok vele?

Figyelt kérdés
2012. aug. 7. 12:50
 1/9 anonim ***** válasza:
Nekem Digi. Eddig nincs vele gondom. Néha eltűnik egy-egy adó, a nóta-TV (vagy mi) meg két helyen is bejön, de ilyeneket leszámítva elég jó. Ja, és analóg, tehát hagyományos TV-n nézem.
2012. aug. 7. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:

Digi.

Ennél vannak a legjobb csatornák a legjobb áron. Nálunk.

Egy gond van vele, időnként gondolnak egyet, és elvesznek, vagy épp adnak egy-két csatornát. Előfizet az ember egy csomagra, de korántsem biztos, hogy fél év múlva is a csomagban lesz az összes csatorna még mindig. De valóban volt már olyan is, hogy legalább 3-4 új csatornát raktak a csomagba.

2800ft, kb. 57csatorna.

Sok sorozatos csatorna, sok ismeretterjesztő csatorna, néhány zene, sport, rajzfilm...Alig valamennyi külföldi.

2012. aug. 7. 13:07
 3/9 anonim ***** válasza:
T-home. Nekem megfelel, telefon + net is van egy csomagban. Kevés tévét nézek, nekem mindegy milyen csatornák vannak.
2012. aug. 7. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Nálunk már vagy 8-dik éve UPC van,78 csatorna, tökéletesen meg vagyok elégedve vele.
2012. aug. 7. 13:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
semmilyen. és olyan elégedett vagyok, mint még azelőtt soha :) a net viszont egész jó. 4 rugó egy hónapra, és hasít mint a zállat :D
2012. aug. 7. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
13:16-os vagyok bocsi nekem parabolás a UPC.
2012. aug. 7. 13:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Tarr Kft.

9.000 egy hónapra a TV, internet, vezetékes telefon, de nincs választási lehetőség. (A TV-t a Digi adná olcsóbban, de térerő híján az internetet nem tudják biztosítani.)

A Tarr-nál a csatornakiosztás nem a legjobb, állandóan változik, a tájékoztatás nulla, a honlapjuk siralmas.

2012. aug. 7. 13:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Upc digital gold csomagunk van,ebben kb.70csatorna,általában nincs gond,de elég drága,a net is Upc-s 25megás,ezzel sincs különösebb probléma.

Ha valami mégis beüt telefonon simán el lehet érni őket ill.irodájuk is van a városban.

Anyuméknál Digi van,az jóval olcsóbb,kevesebb csatorna,amiben több az idegennyelvű,de ők meg vannak velük elégedve.

2012. aug. 7. 14:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmilyen. LCD tv-vel lepke antennával, fogjuk az alap Mindig tv csatornákat. Eszembe se jutna előfizetni, hogy nézzem a sz*r sorozatokat és minden filmet 100-szor. Helyette inkább internetünk van.
2012. aug. 7. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!