Mi a neve a panelházak aljában lévő raktárszerűségeknek, ahol általában mini boltok vannak?
Nem mondod :)
Ha üzlethelyiségre keresek rá az adott városban nem dob ki ilyeneket, ezért érdekel a pontos neve (valamilyen tároló ez a panelok alján amúgy)
Pici ablaka van (nem kirakat üveg mint egy rendes boltnak)
És ha bementél a panel ház első ajtaján ott tudsz bemenni. (a második ajtó zárva van)
Ennél jobban nem tudtam körülírni. Gondolom ezeknek van valami neve.
Kérlek szépen kedves első (aki szerintem enyhén értelmi fogyatékos) máshol éld ki szarkazmusod. Nem vagyok ostoba.
Ezek bérlemények,amiket a ház kezelésében lévő szövetkezet,illetve a ház gondnokság adhat ki.
Máshogy nem tudom nevezni,mint a panel bérlemény vagy panelház kiadó üzlethelyisége.
Ha nem üzlethelyiségként veszed, hanem valami tárolóként, ha át akarod nyilváníttatni, akkor az össze lakó írásos beleegyezése kell.
Egy több száz lakásos tömbben ez elég problémás lehet. Elég csak ha egy a 10.-en lakó öregasszony megfúrja, és máris nem nyithatsz benne boltot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!