A házamon van egy valóságos galamb farm milyen erősségű légpuskával érdemes rájuk lőni kb 6-7 métert függőlegesen mert ugye Magyarországon 7.5 J erősségű a korlát nekem van egy 6.5 J erősségű elég lesz rá? Mert ugye patronos és ólom golyós
Figyelt kérdés
és sokat piszkítanak az erkélyemre2012. júl. 26. 21:03
21/24 anonim válasza:
Arra, hogy elriogasd őket, néhány meg is dögöljön bőven elég a legálisan kapható/használható légpuska is. A galamb vadászata, nyilván a kérdező számára is egyértelműen, nem legális. Ha az én padlásom menne tele mindent ősszeszaró, betegségeket terjesztő, élősködőket vonzó galambokkal vagy bármi mással én is próbálkoznék irtani őket. Mérgezős kollegának érdemes lenne gondolkodia azon, hogy vajon az ő kutyája, macskája nem fogja-e megenni az udvarban lehullott, mérgezett madarat, és nem fordul-e föl tőle az is! Írtsd ahol éred, marad elég. A rendszeres háborgatás elől előbb utóbb elmenekülnek a kis férgek.
22/24 anonim válasza:
Egy-kettőt megölsz, azt utána már nem jönnek vissza. Én régen, amikor még nem volt jó légpuskám, csak ilyen szar, le akartam őket lőni, de mindig mellé lőttem mert nagyon pontatlan volt a puska. 1-2 nap múlva elrepültek vissza se jöttek, csak pár év múlva, de akkor is csak azért, mert a közelben lakik egy galambtenyésztő.
23/24 anonim válasza:
Én egy 4.5 kaliberű Slavia 63-al intézem őket ólom golyóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!