Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Grilles mikroba milyen edénybe...

Grilles mikroba milyen edényben grillezhetek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 16:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jól tévedek bármiben, mert grill funkció alatt nem működik a magnetron!
2012. júl. 25. 17:34
 2/6 anonim ***** válasza:

Az első válasz féli helyes vigyázz!!!

Ha csak grillezel akkor bármilyen akár fém edényt is használhatsz.

De!

Minden készüléken van Combi funkció amikor a grill fűtés és a mikrózás is megy egyszerre.Ez esetben fémet tilos beletenni(grill rácsot is hiszen az is fém!)

2012. júl. 25. 18:14
 3/6 A kérdező kommentje:
Én csak grillezni szeretnék,a rácson amit adtak hozzá,azon meleg szenyot szoktam készíteni.De most fogyózom és grillezni szeretnék,pl mozzarellás paradicsomos csirkemellet.Ezt edényben kéne,de milyen edényben?Agyag? jénai?vagy a fenti hozzászóló szerint fémedényben?Nem szeretném tönkre tenni a mikrót.Vagy 1 személynek inkább a gázsütőmben csináljam?
2012. júl. 25. 18:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Jénai a legjobb, az a mikro és a grill funkciót is bírja.
2012. júl. 25. 20:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Akkor a jénait kipróbálom.Ja és még vettem eldobható vékony fém vagy alu grill tálca szerű edényeket,van némelyikre tető is.Ezekkel mi a helyzet?Esetleg tudod?
2012. júl. 25. 20:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Azt én inkább nem kockáztatnám meg.
2012. júl. 25. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!