Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül kb. egy zár csere?

Mennyibe kerül kb. egy zár csere?

Figyelt kérdés
A kulcsot elhagytuk és be lett zárva a nyári konyha.Mennyi lenne a költsége úgy az egésznek, hogy újra használhassuk a nyári konyhánkat?

2012. júl. 20. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Első körben ki kell nyitni. Utána kell zárat cserélni. A zár típusától függ, de szerintem a legutolsó férfiember is képes egy zárat kicserélni.
2012. júl. 20. 22:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Pár ezer forint.
2012. júl. 21. 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Milyen zár van benne?

Ha ilyen "kapukulcs" szerű, akkor ha tudjátok a kulcs számát, csak venni kell egy másik kulcsot. De kinyitni is nagyon egyszerű kulcs nélkül is.

Ha hengerzár betétes, akkor tényleg zárcsere kell.

Kinyitni nem tudom mennyiért nyitják ki (egy-két ezer forintnál szerintem se lehet lényegesen több), de a zárbetét kicseréléséhez kell egy csavarhúzó és kb 5 perc munka. Nem ördöngösség.

2012. júl. 21. 17:08
 4/5 Problem? ***** válasza:
kiszállásnál 8 plusz anyagdíj... Erre persze jönnek felárak..
2012. júl. 22. 10:38
 5/5 anonim válasza:

Ha hengerzárbetétes,akkor is egyszerű a dolog!

Kérsz egy 8-10-es fúrót,ami lehetőleg ne Tesco-s 200ft-os legyen.Zárbetéthosszúságtól függően kb. 2-3cm befúrsz,majd fogsz egy kalapácsot meg egy erősebb anyagú fémdarabot ami a furatba bemegy!!

Egy hirtelen mozdulat,és a rugók megadják magukat!

Ha biztonsági hengerzár,akkor ablak ajtóshoz menj be kb.5ezer+munkadíj+anyagár!

Egy ablak-ajtós!!!

2012. júl. 26. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!