Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Egy úgy kb 70 négyzetméteres...

Egy úgy kb 70 négyzetméteres ház szigetelése mennyibe kerülhet?

Figyelt kérdés
Régi építésű házunkban a fürdőszobánál elég vékonyak a falak. Télen fordult elő először hogy konkrétan elfagytak a csövek a nagy hidegben :S Szigetelés megoldhatja ezt a problémát, kb mennyibe kerülne?
2012. júl. 20. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:
A sima hungarocell szigetelés megoldhatja, de célszerű akkor az egész házat alaposan leszigetelni. Szerintem nyugodtan szánjatok rá bő 150 ezret ha magatok is megtudjátok csinálni vagy barát, ismerős segítségével, de ha rendes céget kértek fel erre akkor többe is kerülhet, bár akkor van esély arra hogy olcsóbban tudnátok beszerezni rajtuk keresztül az alapanyagot, de erre kevés esélyt látok. Nálunk már elég régen volt szigetelés és akkor még jóval több volt a pénz értéke nekünk a kb 130 négyzetméteres házunk szigetelése akkor került 100 ezerbe. Most ennek majdnem a 3 szorosa lenne. Szerintem kérjetek mindenhol ár ajánlatot és meglátjátok de 200 ezer Ft legyen rá minimum ha mázlitok van olcsón megússzátok.
2012. júl. 20. 14:23
 2/2 anonim ***** válasza:

én szivesen meg csinálom nektek.....mindent összevásároltok expressz.hu vagy jofogáson és elvégzem nektek ...le is szinezem.....

250 000 ft . kb kérdés milyen anyag meg menyiért veszed meg de enyiért már elég 70m2.

2012. júl. 20. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!