A festékboltokban lévő színkeverő gépeknek meg lehet adni a színek, hexa kódjait hogy azt keverje, vagy mi alapján működik?
Itt vannak a színek és a kódok!
Érdekelne, hogy ha kiválasztok egyet innen, és felírom a kódját, a gép kikeveri nekem azt a színt?
Pl.: Electric purple - #BF00FF
A festékboltokban a színkeverés nem automatikus! A "keverőgép" csak a festékeket keveri fel a dobozokban! A színskála alapján kiválasztott kódot betáplálják a gépbe, megadják a keverendő mennyiséget, majd az eladó kézzel töltögeti össze a festékeket, miközben a gép méri a súlyt és jelez, hogy melyik színből mennyit kell tölteni!
Aki nem hiszi kevertessen festéket!
:D
és miért is vagyok lepontozva?
az ne zavarja a lepontozómat hogy miskolcon a standoxba úgy kevertettük a festéket hogy telefonon be mondtuk a kódot.
amit meg írtam hogy mintáról is le tudják venni valami bisz basz géppel a kódot azt sem én találtam ki.
volt kollégám airbrussal foglalkozik és ő mondta hogy van ilyen ketyere.
az egy dolog hogy eladó keveri össze végül de kód alapján adható meg a kikeverendő színárnyalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!