Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ha lehetne választani, akkor...

Ha lehetne választani, akkor kertes házban vagy panelban laknál inkább és miért?

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 11:33
1 2
 11/12 anonim válasza:
Kertes ház! Én egy új keletű lakóparkban lakom,hangszigetelt falak meg minden egész tűrhetőek a legközvetlenebb szomszédaim.De egy kertes házért simán itt hagynám az egészet! De nem tehetem sajnos a panel szerintem ennél is rosszabb lehet!A kertes házban nincsen közös költség magad ura vagy! Ültethetsz virágot vagy ha nem akarsz kertészkedni akkor csak füvesíted meg raksz néhány fát aztán havonta amikor nincsen kánikula lenyomod fűnyíróval! Persze munkás meg minden így is a kert,de jobban megéri!
2012. júl. 18. 13:23
 12/12 anonim válasza:
14 éves koromig egy gyönyörű kertes házban laktunk. A dédszüleim építették, majd a nagyszülőkkel felhúztak rá még egy emeletet. Hatalmas gyönyörű kert. Előkert, hátsó kert és egy gyümölcsös. Imádtam. Nyáron szinte kint éltünk, sokszor aludtunk kint is. Imádtam. Akkor mentem ki amikor akartam. ha valami elromlott, akkor az a saját gondunk volt, senkinek semmi köze hozzá. Most panelban lakunk. Gyűlölöm. Még azt is hallani, ha valaki sz@rik, szexelnek. Szemetek a szomszédok. Ha valami elromlik, lejfőképp a vízvezetékre gondolok, az az egész sort érinti, mert ázik mindenki, mindenki a másikra mutogat. Még az erkélyen se vagyok egyedül, ha kint vannak a szomszéd erkélyen befutok. Depressziós vagyok. Nem sok magánélete van az embernek. Itt csak feszültek az emberek. Ha van egy rosszakaró a házban, akkor az mindenbe beleüti az orrát. Már 22 vagyok. De nem bírom megszokni. Majdnem 30 éves ez a panel. És most kezd minden egyszerre elromlani. Már kész gyomorgörcs az egész. Bármimet odaadnám akár csak egy picike kertes házért is. Nincs itt szabályozva semmi, fixet fizetünk mindenért. Itt több a rezsi, mint abban a hatalmas nagy házban volt.
2012. júl. 20. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!