Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Melyik csapra szavaztok,...

Melyik csapra szavaztok, karosra vagy tekerősre?

Figyelt kérdés
Mofémes tekerős csapok vannak nálunk most gondoltam veszek mofémesbe karos csapot a mosdóhoz ill. a zuhanyzóhoz. Mi a véleményetek ezekről a csapokról? Tartósak e ill szépek maradnak e sokáig egyáltalán melyik mellett voksoltok.

2012. júl. 12. 23:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Karos.

Egy kézzel beállítható, praktikus, szebb, könnyebb tisztán tartani.

2012. júl. 13. 04:20
 12/20 anonim ***** válasza:
68%
Nekem is mofémes "retro" csapjaim vannak.Tekerős kivitel de kerámia betéttel 90 fokban nyit-zár. A lelke többet ér mint bármely karos szutyok!!
2012. júl. 13. 06:43
 13/20 anonim ***** válasza:
nekünk karos van, ami igen praktikus, főleg, ha zuhanyzás közben el akarom zárni a vizet, mert mondjuk borotválom a lábam. Csapnál is jó, hogy nem csak a hideg vizet engedem, hanem már be van állítva a langyosra és azzal mosunk kezet. A tusolónál már elromlott 6 év után a kar, kilazult és folyt a víz mellette, 3ezer Ft volt a csere, amit a nem nagyon műszaki beállítottságú férjem is pikk-pakk kicserélt.
2012. júl. 13. 06:53
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszát.

Azt hiszem a karos mellett döntök. Tetszeni is jobban tetszenek csak kíváncsi voltam meddig bírják.

Amúgy a Mofom junior evo-s csaptelepeket néztem ki.:)

2012. júl. 13. 10:47
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk mindkét fajta van.De egyértelműen a karosra szavazok,az még egyszer sem romlott el,a tekerősbe meg már nem tudom hányszor kellett betétet,miegymást cserélni.

A hőfok szabályozás is könnyebb a karossal és csak egy mozdulat az elzárás.

2012. júl. 13. 10:51
 16/20 A kérdező kommentje:
Még annyit: hogy amikor tiszítjátok a karos csapot a kart felemelve ott is megpucoljátok a vízkő miatt?
2012. júl. 13. 12:05
 17/20 anonim ***** válasza:
Én igen.
2012. júl. 13. 12:31
 18/20 delusion válasza:
Karosra szavaznék én is, de szerintem sokkal oldskoolabb a tekerős. De ne ez legyen a szempont egy csapnál. :)
2012. júl. 13. 14:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Nekem is karosak vannak, bár ezek Kludi gyártmányúak. Kicsit csendesebben működnek, mint a Mofém.

Az nem igaz, hogy ha valami elromlik benne, akkor ki kell dobni az egészet! Ami el tud romlani normál(!) használat mellett az a kerámia betét, amit 1500-3000 ft között meg lehet venni, és 15 perc alatt ki lehet cserélni!

2012. júl. 13. 17:39
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát!
2012. júl. 13. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!