Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Albérletet szereznék, de HOGYAN?

Albérletet szereznék, de HOGYAN?

Figyelt kérdés

Tudtok valami jó tippet adni?

Rengeteg oldalt nézegetek, de egyszerűen ahogy megjelenik egy ígéretes lakás, lecsapnak rá rögtön.

A tegnapi lakásokat 300an megnézték már...

Meg a kauciók is valami horribilisek, én nem tudom tisztában vannak egyáltalán a tulajok a kaució fogalmával? :D

Miért kell egy berendezetlen jobbára lepukkadt lakást 120000 kaucióval kiadni?

2012. júl. 1. 14:51
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Most elkér teszem azt 200000ft-ot kaucióba, és elszórja.

Ha költözünk, nem tudja visszaadni.

Na akkor ki van átverve?"

Hát erre van a szerződés nem?

Pénzben, vadidegenek közt nincs bizalmi kérdés. Kaució van. Te akarsz az ő lakásába költözni, ha nem tetszenek a feltételek találj másikat.

2012. júl. 1. 17:46
 12/12 anonim ***** válasza:

Olyanról még nem hallottam, hogy a Tulajdonos elköltötte volna a kauciót és nem adta vissza a Bérlőnek, ha az visszajárt volna...

Viszont arról lépten-nyomon hallani, hogy a Bérlők milliós tartozással léptek le, a Tulajdonos hiába tépi a haját, nem tudja behajtani rajtuk a kárát, őneki kell fizetni a villanyszámla-, gázszámla-, közösköltség tartozásokat...

Ha a Tulajdonos nem fizetné vissza a jogosan visszajáró kauciót, akkor a Bérlő szépen beperelheti és (mivel neki van ingatlana és ingósága) a végrehajtó beszedi a pénzt tőle!...

Nyugi! A Tulajdonosoknak jól felfogott érdekük, hogy a kauciót elkülönítve kezeljék és nem nyúlnak az összeghez!...

2012. júl. 1. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!