Hol vagy hogyan érdemes lakást eladását hirdetni?
Figyelt kérdés
Kb. január óta hirdetem újságokban, neten, de semmi reakció. Ingatlanosoknál is be van adva, de alig van érdeklődő. Városközpontban van, jó állapotban és az ár sem magas.2009. júl. 6. 12:49
1/4 anonim válasza:
Sajnos pang az ingatlan piac a megszoritàsok miatt! Ez ellen nem tudsz tenni! De sok ingyenes hirdetési oldal van, probàlkozz azokon! Amugy, ha ràérsz vàrj az eladàssal 1-2 évet, mert most àron alul tudod csak eladni!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Lassan nálunk is aktuális lesz a lakáseladás, én úgy fogom csinálni, hogy kerítek egy ismerős diákot, akit megkérek, hogy egy kis pénz ellenében szórólapozza szét a lakáshirdetésünket a környéken, a környéki buszok megállóiban, a nagyobb áruházakban van hirdetési felület, oda is írja ki.
3/4 anonim válasza:
Plakatold ki a parlamentben es a miniszteriumokban, ok az egyetlenek akiknek van meg penze ilyesmire.
4/4 anonim válasza:
Én a lakásomat a [link] -en hirdettem. 2 hónap alatt sikerült eladnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!