Kondenzációs kazán vásárlása előtt állunk (padlófűtéshez). Melyiket ajánlanátok jó szívvel (ami bevált, megbízható, közepes árkategória, szervizhálózat is megoldott, stb. )?
Figyelt kérdés
2012. jún. 18. 22:35
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Nekünk is Aristonunk van, és tökéletes! Én is mellette voksolok!
3/7 anonim válasza:
A miénk is egyébként pont olyan, amilyet az első választoló linkelt.
A szervizes fickó, aki bekötötte azt mondta, hogy nagyon megbízható kazánok. Nagyon ritka, hogy szervizelni kell őket.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mint minden téren- bármiről legyen is szó-, legalább annyi a pro mint a kontra vélemény egy-egy márkát illetően. Ezért is volt fontos, hogy olyan írjon, aki a gyakorlatban már tesztelt. Véletlenül embert is tudnátok, aki kiépítette a rendszert (engedélyeztetés, kémény, csere, beüzemelés)?
2012. jún. 20. 09:53
5/7 anonim válasza:
engedélyeztetés: helyi gázművek
kémény: helyi kéményes, az intézi a papírokat is.
csere: bárki, én magamnak csináltam
beüzemelés: szerviz, Ariston oldalán keresd ki a legszimpatikusabbat.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :-)
2012. jún. 20. 18:13
7/7 KissFerenc1960 válasza:
Ilyenünk van, gondolkodás nélkül tudom ajánlani: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!