Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Hogy lehet kibírni a meleget...

Hogy lehet kibírni a meleget ha egész délután idesüt a nap?

Figyelt kérdés
Koliszobám pont olyan fekvésű, hogy egész délután idesüt a nap. Délelőtt még jo, de délután forr az agyvizem. hiába nyitom ki az ajtót, meg sem mozdul a levegő. a sötétítőn áttszürődik a meleg, nekem ez eléggé zavarja a szemem, feltettem két plédet a sötétítő helyére. igy semmi fény nem jön be, de lehet mégjobban melegítt. ti hogy birjátok ilyen fekvésü szobákban? szinte már semmi nincs rajtam, és megőrülök. tudom hogy most 30 fok felett van mindenhol, de itt 23-24 fokban is szinte elviselhetetlen.

2012. jún. 17. 18:30
 1/7 anonim ***** válasza:
Sötétítsd be a szobát nappal , napnyugta után legyen nyitva az ablak.vagy csináltass klímaberendezést.
2012. jún. 17. 18:35
 2/7 anonim ***** válasza:
sötétítés, ventillátor, és csak reggel, éjjel szellőztessél.
2012. jún. 17. 18:44
 3/7 anonim válasza:
Csak ötletnek, ha veszel egy pár száz forintos fényvisszaverőt akkor azt teheted nyáron az ablakba télen meg a radiátor mögé a falhoz és sokkal jobb idő lesz.
2012. jún. 17. 18:47
 4/7 anonim ***** válasza:

édesem, te mit tanulsz?

fehér lepedőt tegyél fel a függöny helyére, az vmennyire visszaveri a fényt, és nem szívja magába a meleget.

vagy vegyél olyan autós fényvisszaverő izét, azt tedd fel függöny gyanánt. alufóliás anyagból van, taszítja a hőt és a fényt.

2012. jún. 17. 21:35
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi, a lepedőt kipróbálom. autos fényvisszaverőből legalabb 4-5 kellene, nagyon nagy ablak. a klima meg ugye koliban megoldhatatlan.
2012. jún. 17. 22:05
 6/7 anonim ***** válasza:

Időzítsd délutánra a tanulást, és vonulj be egy könyvtárba, ott van klíma. Zárásig ott vagy, utána meg már elviselhető.

Nekem is ilyen a szobám, ez az egyetlen megoldás. Ha nem kell tanulni, akkor meg elmegyek moziba, vagy csak egy plázába sétálni, ott is jó a klíma.

2012. jún. 18. 12:27
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. szerintem a lepedős megoldást probálom ki, vagy láttam 3000 ft-ért lehet már kapni kisebb ventilátorokat. tanulnom már nem kell, vagyis most volt az utolso vizsgám. pláza meg egy van itt, mert kisebb vidéki város ez. ott semmi érdekes nincs :) de köszönöm :D
2012. jún. 18. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!