Ha elhagytam az ajtóhoz a kulcsot akkor lehet msáikat csináltatni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 17:46
1/5 anonim válasza:
Én inkább cserélném a lakatot, az biztonságosabb.
2/5 anonim válasza:
Persze hogy lehet ha cilinderes vagy tollas kulcs,de kell egy db minta amiről másolnak.
3/5 anonim válasza:
Lehet kulcshoz zárat, vagy zárhoz kulcsot csináltatni, csak a normál cilinderbetéteseknél (asszem). Szerintem elég drága lehet, jobb újat venni.
4/5 anonim válasza:
én ilyen esetben inkább lecseréltetném a zárat
nem szeretnék hívatlan látogatókat...
5/5 Bandi bácsi válasza:
Ha nincs másik kulcs amiről lehetne másolatot készíteni (cilinderbetétes zárra gondolok)a zárbetét kiszedése sem túl egyszerű, ha még nem csináltál ilyet. Jobb ha szerelőt hívsz, akik profi módon, viszonylag kis rongálással kiszedik a betétet és akkor új zárbetét kellő számú pótkulccsal megoldja a problémádat. Néhány ezresedbe bele fog kerülni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!