Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Wenger vagy Victorinox?

Wenger vagy Victorinox?

Figyelt kérdés
A páromnak szeretnék ajándékba svájci bicskát. Melyiket ajánlanátok?
2012. jún. 12. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Én a Victorinox-ra szavazok. Nekem évek óta van több termékem is tőle, csak jó tapasztalattal. Ha leírod, hogy mennyiért vásárolnál, tippet is adnék. 26F

Itt egy link, érdemes elolvasni.

[link]

2012. jún. 12. 14:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát 7-8 ezer forintom van rá. Tudom, hogy a jók ennél sokkal drágábbak, remélem ennyiért is lehet jót venni. Köszi a segítséged!
2012. jún. 12. 14:54
 3/7 A kérdező kommentje:
Victorinox Climber-t néztem egy helyen, nem tudom, az jó-e.
2012. jún. 12. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok.

A Climber jó választás, mert ami azon van tényleg használható mindennap. Ne hidd, hogy a drágábbak jobbak. A drágákon több funkció van (amit igazából nem is használunk), de minőségileg nem jobbak.

Nekem nagyon tetszenek az Alox modellek. (Van is nekem) Ezek a bicskák teljesen fémből vannak, a markolatuk is acél. Nem a szokványos piros bicskák, de élőben nagyon mutatósak és árban beleférnek a 7-8000 Ft-ba. [link]

A választást rád bízom és ne feledd, hogy a Victorinox bicskákra örök garancia van.

a

Árban 6-8ezer Ft között vannak

2012. jún. 12. 15:50
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, akkor nézelődök, hogy hol vegyem meg :)
2012. jún. 12. 15:55
 6/7 anonim válasza:
100%
A Victorinox cég felvásárolta a Wenger-t így tulajdonképpen a Victorinox gyártja már a Wenger-t is ugyanolyan minőségben mind a 2 csak külsőre más.Nekem mind a kettő van Wenger is meg Victorinox is én az utóbbit jobban kedvelem.A Camper ideális választás lehet,de ha a párod(dal) nem jár/tok erdőben,túrázni,kempingezni stb. akkor én inkább a Climbert választanám a helyedben azon a fűrész helyett olló van ami városi környezetben és a mindennapokban jobban kihasználható.
2012. jún. 17. 16:31
 7/7 anonim válasza:
Húú bocsi most látom csak rosszul olvastam a Climbert Campernek elnézést tehát a Climber az ollós valóban ideális választás pláne ár-érték arányban.
2012. jún. 17. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!