Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ingatlanirodát keresek,...

Ingatlanirodát keresek, amelyik tényleg megbízható, mostani tapasztalat?

Figyelt kérdés

1 éve hirdetem magánúton a lakásomat, de sajnos alig-alig van érdeklődő. Tudom, hogy most válság van, meg pang a piac, de most nem is emiatt keresnék ingatlanirodát, hanem azért, mert nincs időm állandóan megújítgatni a hirdetéseimet, állandóan figyelni mikor, hol járnak le a képek (amiért sok helyen ugye fizetni kell), mikor mit kell megújítani...

Szóval egy olyan ingatlanirodát keresek, aki tényleg hirdeti a lakást, aki tényleg tesz azért, hogy el tudják adni, ahol az ingatlanos kijön, felméri a helyzetet, akár elkíséri a vevőket hozzánk. Szóval tényleg megdolgozik a pénzéért.

Valakinek mostanában van tapasztalata jó ingatlanossal?

Pest megyei ingatlanról van szó amúgy.

Köszönöm!

2012. jún. 5. 14:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én mint aki lakást szeretne venni,már rengeteget csalódtam az ingatlanosokban.Legalább annyira szeretnék venni,mint amennyire te eladni a tiéd!Rengeteg ígéretet kaptam,hogy emailben küldik a legjobb ajánlatokat,telefonon is képesek voltak felhívni és félórát eltrécselni velem, hogy mik az igényeim,de se híre,se hamva egyiknek sem.Najó az egyik 2x elküldte ugyanazokat a f*s lakásokat,amik egyáltalán nem az igényeim,és nem is azokban a kerületekben vannak,amiket megmondtam nekik. Szóval én inkább azt mondom, hogy amit jutalékot kifizetnél egy ingatlanosnak, inkább azt fektesd bele egy több hetes kiemelt hirdetésbe!

ingatlan.com-ot nézik a legtöbben, szerintem az a legjobb honlap(itt utcanév és minden alapján is rá lehet keresni,valamint nagyon jól átlátható és szűrhető a honlap!a gugli kereső is mindig az ingatlan.com-os hirdetéseket dobja ki,bármire is keresek rá... gondolom van internetbankod,úgyhogy pár kattintással hetente/havonta vagy amikor kell tudod intézni a hirdetés kiemelését....Ja és csak egy jó tanács, hogy minél több fotó legyen az ingatlanról és ne arról, hogy milyen szépen van feldíszítve a konyhaasztal,vagy milyen szépek az ülőgarnitúrán a párnák...legyen alaprajzos pontos kép,udvari,utcai,és a helyiségek is több pontból lefotózva:) és persze kitakarított állapotban legyenek a fotók...)

2012. jún. 16. 12:08
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi!

Sok képünk van, és nem a szépen díszített ebédlőasztal van rajta. :)

Hát akkor úgy tűnik mégiscsak magánúton érdemes eladni...

2012. jún. 16. 20:24
 13/17 anonim válasza:
Otthon Centrum. Pár éve nem voltak szimpatikusak még, de végül szerződtem velük, és ők adták el a lakásomat. A jutalék kifizetése felér egy kisebb infartussal, de eladták és tovább tudtunk lépni. Heti 1-3 vevőjelöltet hoztak, de nem ez számít, hanem az az EGY, aki megveszi. Ez tavaly augusztusban volt. Sok sikert! Ja, a kicsik gyakorlatilag a nullával egyenlő számú delikvenst hoztak...
2012. jún. 20. 18:30
 14/17 A kérdező kommentje:
Köszi!
2012. jún. 20. 21:46
 15/17 anonim válasza:
A félszázalék.com nagyon megbízható ,és a legolcsóbb!!! Garantáltan a legmenőbb portálokon hirdetnek ,állandóan hetente frissítik az összes hirdetést.
2013. febr. 9. 19:38
 16/17 Laborczy Kálmán válasza:
Szia, én a Duna House-nál dolgozok, mint élrtékesítő. Esetleg ha még aktuális szívesen segítek!
2015. jan. 29. 15:25
 17/17 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudok ajánlani megbízható ingatlanirodát, aki korrekt megbízási szerződéssel dolgozik (nincsenek kisbetűs részek).

Ráadásul nem csak megbízható, hanem Budapest területén szerintem a legolcsóbb.

Érdemes kipróbálni, mert én nagyon meg voltam vele elégedve.

Szívesen megadom az elérhetőségét privátban.

2015. szept. 11. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!