Elviszitek otthonról a babát még rovarirtás van?
Figyelt kérdés
Panelban lakunk és sajnos felütötték a fejüket a hangyák, illetve csótányt is találtam a fürdőszobában. Elég bosszantó, mivel nálam állandóan tisztaság és rend van. Most a napokban jön majd az irtó.2012. máj. 31. 07:44
1/6 anonim válasza:
Gondolod, hogy a babának jót tesz a rovarirtó? Szerintem alapvetö dolog, hogy gyerek nem lehet ott ahol méreggel kezelik a lakást. (Mellékesen a hangyáknak nem sok köze van ahhoz, hogy tiszta vagy-e vagy sem)
2/6 anonim válasza:
Nem tudom, mekkora a baba, de ha nem nyalogatja fel a padlóról a cuccot, akkor semmi baja nem lesz. Én is megkérdeztem a rovarirtót, azt mondta, nem káros, persze ne rakd a padlóra 2 napig.
3/6 anonim válasza:
Ha fújnak, akkor igen, ha csak géleznek, akkor nem.
4/6 anonim válasza:
A rovarirtó még a felnőtteknek sem tesz jó , egy babának meg különösen.
Mindenképpen el kell vinni addig.
5/6 anonim válasza:
Én ajtón kivülről végignéztem az irtást,majd az irtókkal együtt távoztam gyerekestül szellőztetve otthon.Estig üres volt a lakás.
Bár elileg nem ártalmas,de azért mégis.
6/6 Kovács Gabriella Ügy válasza:
Géles rovarirtást végez a párom ami állatok és kisgyermekek mellett is nagy biztonságban alkalmazhato.Ha érdekel irj,nagyon olcson csionálja és a szer nagoyn hatásos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!