MI kell egy alap háztartásba?
Ne parázz. Rengeteg ilyen kérdés van, ahol mazsolázhatsz. De felesleges túllihegni. Ha van egy ágy, szekrény, asztal, mosdó, akkor már tudtok ott lakni. És egész biztos, hogy lesz amit kifelejtesz. És az is biztos, hogy lesznek dolgok, amik most még nem fontosak, de egy év múlva igen.
Legyen pénzed, és ahogy rájössz, mi hiányzik még, fokozatosan meg tudod venni. Ennyi a trükk :)
Törölköző, ágynemű, pléd, konyhai eszközök (Kisebb lábas, műanyag tálak, fakanál, kanál, kés villa, húsvágódeszka, tepsi, pohár, tányér), olló, csavarhúzó, kalapács, szennyeskosár, ruhaszírító, vasaló, WC-kefe(nem kinevetni, 3x felejtettem el venni:D), tisztítószerek, seprű, porszívó, lapát.
Bocsi, hogy összevissza írtam, szerintem ennyivel el lehet lenni kezdetekben, és majd szépen kiegészíted menet közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!