Muszáj glettelni falfestéskor a repedéseket?
nem muszáj de pár hét múlva ugyan úgy látszik a repedés,
de most miért nehéz ott glettelni? csak egy kis méretű spakni kell, de ha nem megy egyedül szólj szakembernek..
érdemes, mert akkor eltűnik a repedés
A repedés akkor jön elő hamar ha glettelek, megmozdul mad ki is esik a glett és alatta feltűnő a nem friss festés.
Ha ól befestem a repedést esetleg nem annyira feltűnő. Sajnos láttam már szakember után gyönyörü szép sima falat ami mikor pár hónap után megmozdult a glett nagyon rondán nézett ki.
Azért nehéz ott glettelni, mert ugye nem sima (ahol sörösüveggel szokják kihúzni) max. gumi lappal lehetne még...
Ha akrill szilóval csinálja valaki akkor nem kell háló
vagy szalag se?
Én ezeket az éleket kézzel csináltam meg. Spaknival fel a glett, aztán elsimogattam. Az élt egyszerűen az ujjammal húztam, teljesen jó lett :) Persze utána nem árt csiszolni.
De az is megoldás lehet, ha veszel ilyen díszléceket és felragasztod. Az alatt tuti nem látszik a repedés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!