Nagyon félek, mit tegyek? Soha nem fordult még ilyen velem elő. Hogy a tiszta, szép szobámba egyszer csak váratlanul megjelenjen egy fülbemászó.
én is bogárfóbiás vagyok, ráadásul tetőtéri lakásunk van, fekete cseréppel :S, nyáron is rengeteg a bogár, télen pedig a büdösbogarak miatt nem tudok még szellőztetni sem. Mindig bejön 1-2.
Ilyenkor kiabálok a páromnak, jobb esetben, ha itthon van.
Most a darazsakkal van a legtöbb gond.
Hoppá! Megértem, hogy félsz tőle, csakhogy az, hogy a füledbe mászik, az alaptalan félelem!
A fülbemászók NEM másznak fülbe, sőt, a dobhártyát sem bökik át... Levéltetveket, hernyókat, petéket eszik [általában véve hasznos állat!].
A potrohán meg azért van olyan biszbasz, láttam, mert azzal támadják meg a tetveket meg veszik a szájukba, stb. Illetve azzal csomagolják ki a bonyolultan összehajtott szárnyaikat.
Gondolj erre! De túlzásba ne vidd a fantáziálást, álmatlanság lesz belőle még a végén.
Biztos nincs több, gondolj bele, neki is rossz lehetett, hogy előjött és találkozott veled. ;]
Nem fognak bántani! :]
...
Ma is mennék be a szobámba erre ahogy nyitom ki az ajtót...valami leesik a szőnyegre...EGY UNDORÍTÓ FÜLBEMÁSZÓ! Természetesen lecsaptam. Undorodom tőlük!!!
Elöttem szólóhoz csatlakoznék. Én sem szeretem a bogarakat, FŐLEG azokat nem amik bejönnek a házba, de rettegni nincs értelme, mert 1-2 úgyis bejön. lecsapod és kész. lettél volna ott, amikor egy 15 cm-es sáska szállt a vizespoharamra az éjszaka közepén! Ráadásul egyedül voltam! Sikítva rohantam ki, de összeszedtem magam, kidobtam az állatot az erkélyen, nem csaptam le!
Egyébként ha beírod a www.wikipedia.hu-n a keresőbe hogy fülbemászó, megtudhatsz mindent róla. Az infók segítenek, hogy ne képzelj be annyi marhaságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!