Ikerház esetén eltérhet a mi házfelünkön az utcafronti kerítés illetve az erkélyen a léc a szomszédétól?
a jogi részét sajnos nem tudom de láttam már nem egy ikerházat ami nem is hasonlított egymásra
végülis az a tiéd...
de ha udvarias akarsz lenni, akkor megkérdezheted tőle zavarná e az átalakítás
mindenesetre én megkérdeznék egy építészt, ők ezeket szokták tudni, hacsak itt nem akad egy
Mért ne térhetne el? Ebből a szempontból a saját tulajdonoddal azt csinálsz, amit akarsz. Semmi köze hozzá a szomszédnak.
Nálunk pl a közelben van egy családi ház, amiben két lakás van, két különböző tulajjal. Nem hogy a kerítés nem egyforma, de még a tető és a fal sem. Az egyik házfélen pala tető van, a másikon valami újabb cserép. Az egyik félen omladozó ezer éves vakolat van, a másikat leszigeteltették és színes nemes vakolattal vonták be. Az egyik félen még ezer éves pergő festékű fa ablakok vannak, a másik felén új műanyagok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!