Tavasszal, vagy ősszel olcsóbb fűtést szereltetni?
Elvileg olcsóbb lehet tavasszal, mert a kereskedőknek elfekvő készletei vannak amitől őszig csak nyomott áron tudnak megszabadulni, de lehet hogy ősszel jobb, mert akkor nagyobb beszerzések és akciók vannak?
Esetleg a szerelő olcsóbban dolgozik tavasszal, mert kevesebb munkája van?
Vagy teljesen mindegy?
Nekem a fűtési szezonra kell hogy kész legyen, ennyi a lényeg.
Köszönöm. Azt én sem tudom elképzelni, hogy elismerje hogy nincs munkája, de fordítva igen, hogy amikor el van havazva akkor rádob egy százast, mert ha úgy is kérem akkor jól jár, ha nem akkor meg mindegy...
Ilyenben, hogy pl. gázkazán árak nincsenek különbségek? Fél év alatt nem mehet lejjebb az ára, ha addig kijön egy újabb modell?
Általában egész évre kiadott árlisták vannak, melyeket február környékén adnak ki! Lehet némi engedményt kicsikarni, van ahol alapból adnak. Van ahol megy a parasztvakítás, szándékosan magasan tartott listaárakból nagyobb árengedményt adnak, mert sokakat a százalék érdekel. Érdemes ráutaznod arra, hogy mindent egy helyen vegyél, mert arra lehet plusz százalékokat kapni. Némelyik szerelő segít és ad a kedvezményéből, nyilván beszerzési költségre megtart magának valamennyit. A barkácsokat gyorsan felejtsd el!
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!