Hogyan lehet kifehéríteni a rózsaszínné színeződött ruhákat?
Anyám már nem túl beszámíthattó, egy teljes fehér mosást átvarázsolt rózsaszínné egy újonnan vett piros kínai ruhával.
Hypo-s áztatásra gondoltam, tudom hogy nagyon roncsolni fogja az anyagot, csak érdekelne-e hogy valaki csinált már hasonlót?
Teljesen fehér soha nem lesz!!!
A hypo valamennyire kifogja szedni.Nekem teljesen nem sikerült kiszednem az elszínezödést...
Hipoba és egyéb fehérítő szerben áztatni nem javasolt a ruhát. Csak olyan fehérítőszert használj melyet ruhákhoz is javasolnak!
Ha a fehérítendő ruha tartalmaz műszálat az a fehérítéstől sárgulhat is.
Válogasd szét pamut és műszál tartalmúakra.
A pamutot mosd először fehérítővel egy rövid mosóprogramon. Fontos, hogy jól ki legyen öblítve a fehérítő a ruhákból.Aztán lehetőleg fehér ruhákhoz ajánlott ariel mosóporral (hatékonyabb mint a folyékony) mosd ki egy hosszú 60 fokos programon a gépbe tegyél egy vagy két színfogókendőt is (DM saját márkás terméke a leghatékonyabb)
Járj el ugyanígy a műszálakkal is de csak 40 fokon%
Egyetlen folyamattal lehet még nem lesz hófehér a ruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!